Vacatures Frank den Blanken PT / Paula den Blanken

Customer service medewerker (24-40 uur)

Ben jij klantgericht en communicatief sterk? Wij zoeken een enthousiaste customer service medewerker die vragen van klanten beantwoordt, problemen oplost en zorgt voor een uitstekende klanttevredenheid. Word deel van ons team en help ons onze klanten blij te maken!

Online fitness coach

Wij zoeken enthousiaste online coaches die kennis hebben over krachttraining, voeding en alles wat daarbij komt kijken. Ben jij gepassioneerd over krachttraining en wil je anderen helpen hun doelen te bereiken? Klik op de knop hieronder om te solliciteren.

Appointment setter

Ben jij communicatief vaardig en resultaatgericht? Wij zoeken een proactieve appointment setter die afspraken maakt voor ons sales team, klanten telefonisch benadert en hen enthousiast maakt over onze diensten. Versterk ons team en ontwikkel je eigen kwaliteiten!

Sales closer

Ben jij overtuigend en resultaatgericht? Wij zoeken een gedreven sales closer die leads omzet in klanten, sterke relaties opbouwt en verkoopdoelen behaalt. Sluit je aan bij ons team en speel een cruciale rol in ons verkoopproces!
Powered By ClickFunnels.com